At the Shores of Helsinki.

Hi!

Yesterday I took part in my jobs summer party. Huge thanks to my friends I had really good time with you! ..and had some time to shoot some photos.

4 Comments

 • Heippa Jussi!

  Oon lueskellu tätä sun blogia useita kertoja, ja erityisesti tällä kertaa ihastuin noihin kuviin. Kaks jälkimmäistä, toisessa näkyy meri ja toisessa on pisaroita, on erityisen hienoja. Ootko tehny niihin jälkikäteen jotain säätöjä? Hyvä kun sä se vaan jaksat yrittää! :)

  • Venla, heip! :)

   Kiva kuulla, että tykkäät! Pikkaisen noihin kuviin olen värien sävyjä ja aivastuksen verran vinjetoinia laittanut ja kropannu sitä sinistä kuvaa. Sen kyllä myönnän että kesän tavote on kyllä jäänyt hieman taakse, mutta koetan olla suht skarppina tämän päivittämisen kanssa :)

 • Keskimmäisessä kuvassa on todella voimakkaan salaperäinen ja epätodellinen tunnelma. Ihan kuin katsoisin johonkin toiseen todellisuuteen. Siinä on elokuvallisuutta ja mystisyyttä, ja mulle tulee ainakin tosi odottava tunne. Pieni vinjetointi varmasti vielä syventää ja voimistaa tota kaikkea. Upeeta!!

  • Kiitos Kira!!

   Siinä sinisessä kuvassa on vain todellinen silmänräpäys vinjetointia. Halusin pitää kuva-alan tasaisena ja aavistuskin lisää vinjetointia olisi mielestäni hajoittanut kuvan ryhdin …ainakin minun mielestä :)

   Aijon kuitenkin jatkaa tällaisten tilanteiden ja hetkien metsästystä, mitä nämä alimmaiset kaksi kuvaa tuovat esille – niin mystistä tunnelmaa, aiettä!

Leave a Reply